De Markt van Delft met zijn stadhuis en de Nieuwe Kerk, één van de meest sfeervolle pleinen uit Nederland is als een huiskamer voor Delft. De Markt wordt omarmd door het oude Stadhuis en de Nieuwe Kerk. Voor bijzondere Delfts Blauw souvenirs, gezellige kroegen en zonnige terrassen moet je hier zijn.

Achter de Markt loopt De Oude Langendijk en in het verlengde De Nieuwe Langendijk als een aorta door het stadshart van Delft. Een gastvrij en persoonlijk ontvangst krijgt u bij de winkeliers op de Oude en Nieuwe Langendijk. Hier vindt u verschillende ondernemers bij wie de deur openstaat. Of het nou om een deskundig advies op hardloopgebied gaat, een muziekinstrument, bril of contactlenzen of een antiekmeubelstuk. Iedere winkelier heeft zijn of haar specialiteit.

Onze specialiteit? Uw spullen verkopen!
Of liever gezegd, wij brengen kopers en verkopers samen in onze gezellige winkel aan De Nieuwe Langendijk 6A. Op een steenworp afstand van De Markt.

Vanaf de parkeergarages Markt en Phoenix ben je het snelste bij ons als je met de auto bent. Ben je met het Openbaar Vervoer dan in het NS station Delft op ongeveer 10-15 min. lopen van onze winkel en stopt bus 81 vanaf Station Centrum op de Oude Langendijk. Fietsen kun je bewaakt stallen naast de Nieuwe Kerk.
Wist u dat ALLE toeristen die per touringcar Delft bezoeken langs onze winkel lopen?

Het in- en uit laten stappen van toeristen gebeurt op de ‘Hop on Hop off’-locatie aan de Koepoortplaats achter het Hampshire Hotel Delft Centre. Vanaf hier loopt men via onze winkel naar de Markt. Op de terugweg loopt men graag even onze gezellige winkel in. Door ons veelzijdig winkelaanbod door de steeds wisselende samenstelling wekken wij veel nieuwsgierigheid los bij het winkelend publiek maar zeker ook bij toeristen.

De meeste winkels in het centrum zijn open van maandagmiddag tot en met zondag.

Onze openingstijden Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Zie ook onze huisregels

Bewaren