Ons winkelconcept is niet uniek maar wel bijzonder. Wij verkopen spullen van anderen, veelal particulieren maar ook van bedrijven, stichtingen en verenigingen. In onze winkel kunnen we dus uw spullen verkopen!

Wij verhuren planken/stellingen aan personen die hun waar te koop aan willen bieden in onze winkel. Of het nu tweedehands spullen betreft, handgemaakte artikelen of misschien wilt u gewoon reclame maken op een plank in onze winkel voor uw hobby of bedrijf. Het is zo gek niet te bedenken of bij ons is het mogelijk door de huur van een plank en/of stelling.

Misschien is ons winkelconcept wel het beste uit te leggen als een fysieke Marktplaats. In plaats van uw artikelen digitaal aan te bieden op internet via Marktplaats, biedt u uw artikelen aan via een plank in onze winkel.

Planken in onze winkel zijn te huur per week en een huurperiode kan elke dag van de week ingaan. Het assortiment van onze winkel kan dan ook per dag verschillen en dat maakt het juist zo leuk om met grote regelmaat onze winkel te bezoeken. De ene keer vindt u bij ons bijzonder koffiekopje van een Euro of een mooie handgemaakte pop, de andere keer een schilderij of een goedwerkende laptop. Als het op een plank past kunt u het bij ons verkopen en/of kopen.

Onze plank is uw etalage!

Wie kunnen bij ons verkopen?

In principe kan iedereen bij ons een plank huren. De meest voorkomende verhuurders zijn particulieren die tweedehands spullen willen verkopen of artikelen willen verkopen die ze zelf gemaakt hebben. Ook worden onze planken met regelmaat gebruikt door bedrijven om hun bedrijf te promoten of om hun diensten aan te bieden. Denk hierbij aan een makelaar of aan een bruidsfotograaf. Ook stichtingen en verenigingen kunnen een plank huren om hun bekendheid te vergroten, om een actie te promoten of om artikelen te verkopen.

Als uw artikelen goed verkopen, ontvangt u van ons uiteraard bericht. U bent dan in de gelegenheid uw plank aan te vullen met nieuwe artikelen binnen de huurperiode.

Wat wilt u verkopen? Loop eens bij ons binnen en laat u inspireren!

Wie komen bij ons kopen?

Onze deur staat voor iedereen open! elke voorbijganger is bij ons welkom om te snuffelen in ons enorme aanbod.We hebben meer dan 100 planken en dat betekend dat we al heel snel meer dan 1000 verschillende artikelen in onze gezellige winkel hebben!

De Nieuwe Langendijk is een winkelstraat midden in het centrum van Delft die altijd veel publiek trekt en in het bijzonder alle toeristen die per touringcar Delft bezoeken: Het in- en uit laten stappen van toeristen gebeurt op de ‘Hop on Hop off’-locatie aan de Koepoortplaats achter het Hampshire Hotel Delft Centre. Vanaf hier loopt men via onze winkel naar de Markt. Vaak loopt men graag even onze gezellige winkel in omdat ons winkelconcept erg bijzonder te noemen is en ‘er altijd wel iets leuks te koop is’.

Het goede doel

In onze winkel zijn ook een aantal planken gereserveerd voor ‘het goede doel’. De opbrengst van deze artikelen wordt geschonken aan goede doelen die met enige regelmaat wisselen. Artikelen op deze planken zijn afkomstig van onze klanten of worden geschonken door bedrijven.

Hoe werkt dat verkopen dan?

U huurt bij ons een plank. Op de aan u toegewezen plank kunt u uw artikelen neerzetten op een manier zoals u dat wilt. Elk artikel van uw plank wordt afgerekend bij onze kassa. Aan de hand van het prijskaartje wordt het artikel automatisch gekoppeld aan de juiste plank en dus aan de verkoper. Alle opbrengsten worden per week uitgekeerd aan de huurders van onze planken zonder enige provisie!

Mag ik alles  verkopen?

Alles is natuurlijk een groot woord. Nee, je mag niet alles verkopen. Om het enigszins duidelijk uit te leggen kunnen we zeggen dat we de ‘algemeen normen & waarden’ hanteren. Zo mag u niets verkopen wat niet van u is en verkoopt u bij ons ook geen artikelen die aanstootgevend of kwetsend voor anderen kunnen zijn.

Zie ook onze huisregels en Algemene Voorwaarden.